Yıkanabilir Dikey Zebra Tül modelleri

Perde sektöründe ‘Yıkanabilir Dikey Perde’ dönemi

7 Mayıs 2018

Perde sektörünün her geçen zamanda gelişmesiyle birlikte hanımların en çok ihtiyaç duyduğu yıkama sorununda da gelişmeler yaşanıyor. Modeli ve ürün çeşitliliği bakımından oldukça fazla tercih edilen dikey perdelerde ‘yıkama’ dönemi başladı. Yıkanabilir dikey perde modelleri ile hanımların işi artık oldukça kolaylaşacak.

Yeni evlenenlerin, ev sahibi olanların, evini yeni kurmaya çalışanların veya evini gerçekten de güzel bir perde modeli ile süslemek isteyenlerin ilk adresi doğrudan dikey perdeler olmaya başladı. Özellikle kullanımının da oldukça kolay olmasının yanı sıra ürün çeşitliliği ve renk skalası bakımından da oldukça ilgi görüyor. Son zamanlarda ortaya çıkan yıkanabilir dikey perdeler ise ürünü oldukça cazip kılmaya başladı.

Daha önce Koreli firmalarda görülen ve oldukça avantajlı ürün olarak sergilenen dikey zebra tüller Kervan Perde firmasının sahibi İsa Kömürcü tarafından piyasaya sunuldu. İlk çıktığı günden bu yana büyük bir talep gören dikey zebra tüller, adeta hanımların ihtiyaç duyduğu yıkanma sorununa da çözüm bulmuş durumda.

Kervan Perde Firma Sahibi İsa Kömürcü’den ‘Yıkanabilir Dikey Zebra Tül Perde’ açıklaması

Üretimine başlayan ve çıktığı ilk günden bu yana büyük bir talep gören ürünler için firma sahibi İsa Kömürcü İhlas Haber Ajansı’na ( İHA ) açıklamalarda bulundu. İsa Kömürcü: “Bu perde kirlendiği zaman çok kolay sökebiliyorsunuz. Söktükten sonra yukarıda aparatları var ve bu aparatları bir tülbentle sarıp çamaşır makinesine koyarak çok rahatlıkla yıkayabiliyorsunuz. Yıkandıktan sonra zaten nemli olarak çıkıyor makineden ve astığınız yerde kuruyor, ütülenmesine gerek yok. Aynı zamanda perdenin 33 tane rengi var. Bir perdede hem fon görüntüsü hem de tül görüntüsü oluşturabiliyorsunuz. Ayrıca güneşlik olma özelliği de taşıyor. Yani bir perde 3 özelliği bir arada taşıyor. Perdemiz on santimlik parçalar halinde ve isteğe bağlı her bir on santimlik parça farklı renklerde seçilebilir. Bu sayede alanınızdaki diğer eşyalarla tam bir renk uyumu yakalayabilirsiniz. İnsanlar artık gelişen teknoloji ile birlikte ev ortamlarında daha rahat ve kullanışlı ürünler tercih ediyorlar. Bu artık perdeler için de geçerli. Biz de bu isteğe cevap verebilmek adına hizmetlerimizi akıllı ev sistemlerine uygun hale getirdik.” dedi.

Yıkanabilir Dikey Perde’nin avantajları

Stor perdelerin yıkanması oldukça zordur. Bin bir türlü zahmetlerle yıkanan stor perdeler, yerini yıkanabilir ürünlere bıraktı.

Peki nedir bu ürünün avantajları?

  • Ürün çeşitliliğinin fazla olması
  • Renk skalasının geniş olması
  • Kolay yıkama
  • Ütü istemez
  • Kolay sökme ve takma

Sizler de evinizde artık bir yeniliğe gitmek isterseniz hemen sitemizde bulunan dikey perdelerimizi inceleyebilir ve ürünler hakkında fiyat alabilirsiniz.

Modellerimiz hakkında henüz karar veremediyseniz ve ürün hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz daha önce tanıtımını yapmış olduğumuz ve Youtube üzerinde yayınlamış olduğumuz videomuzu izleyebilirsiniz.

 

“Perde sektöründe ‘Yıkanabilir Dikey Perde’ dönemi” için 2 yanıt

  1. […] Perde sektöründe ‘Yıkanabilir Dikey Perde’ dönemi […]

  2. […] Perde sektöründe ‘Yıkanabilir Dikey Perde’ dönemi […]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir