Farklı desenlerde çiçek tasarımı

2023 salon perde modelleri ve dekorasyon uyumu

13 Ocak 2023

Evin en güzel yerlerinden biri de şüphesiz salonlarıdır. En çok vakit geçirilen, misafir ağırlanan ve aslında evin en gösterişli yeri de orasıdır. Yeni evlenecek olan çiftler veya evini yeniletmek isteyenler ise en başta salonunun daha iyi olması için çaba harcarlar.

Salonda oturma grubu ne kadar önemliyse perdeler de bir o kadar önemlidir. Yapacağınız güzel ve şık bir tercih ile mobilyalarınız ile uyumlu güzel bir seçim yapabilir ve evinizi olduğundan daha şık bir gösterebilirsiniz.

2023 salon perde modelleri araştırılırken genellikle kullanışlı olması araştırılır. Kolay katlanabilir, kolay yıkanabilir ve son modellerden biri olması ise tercih nedenleri arasında gösterilir. Perde sektörü geliştikçe de tercih edilen model sayısı da haliyle artıyor.

2023 salon perde modelleri

Bu yazımızda sizlere tercih edebileceğiniz birkaç güzel ve şık modelden bahsedeceğiz. Bunlar hem evinizle uyumlu olacak hem de son model gruplar arasında gösterilecek tarzda ürünler.

Yıkanabilir Dikey Tül Zebra Perde: Son zamanların en çok tercih edilen ürünleri arasında gösterilmektedir. Bu ürün grubu Kervan Perde tarafından üretilen ve yakın zamanda çok talep gören ürünler arasında gösterilmektedir. Bu ürününün tercih edilmesinde kolay bir şekilde yıkanabilir olması ve birçok renk skalasının olması etken kılıyor. Özellikle farklı modellerinin de olması çok cazip olarak görülüyor.

Sizler de yıkanabilir dikey tül zebra perde modellerimizi incelemek ve fiyat hakkında bilgi almak isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Yıkanabilir Dikey Tül için tıklayınız

Dikey PVC perde modelleri

Bu model yine son zamanlarda oldukça tercih edilen perde modelleri arasında yer almaktadır. Sert yapısı olmasına karşın birçok seçeneğinin olması onu cazip kılmaktadır. Aynı zamanda mobilyalarla uyumlu bir şekilde dekora edildiğinde oldukça iyi ve güzel görünüm elde edebilirsiniz. Birebir aynı renkler kullanmak yerine biraz zıt renkleri tercih edebilir ve uyumu sağlayabilirsiniz.

Perde ve dekorasyon uyumu nasıl olmalı?

Burada seçim yaparken uyum konusuna dikkat etmelisiniz. Mobilyalarınızla aynı renk grubunu da seçebilirsiniz ancak uyumluluk çok önemlidir. Örneğin yukarıdaki görselde mavi tonlarının daha ağır bastığı görülmektedir ancak renk uyumu gayet güzel sağlanmıştır.

Öte yandan seçim yaparken bir zıt rengini de kullanabilirsiniz. Böylelikle farklı tonları elde etmiş olabilirsiniz. Zıt renginde uyum sağlayamaz iseniz kontrast renklerine göre seçim yapabilirsiniz.

Seçim yaparken birbirine yakın renkleri de tercih edebilirsiniz. Temizlemesi kolay olmasa da beyaz rengi ve tonları sizin kurtarıcınız olabilmektedir. Güzel bir ışıklandırma ile beyaz renkler ile evinizi olduğundan daha iyi gösterebilirsiniz. Beyaz renge uyumlu olarak da su yeşili renkleriyle dekore edebilirsiniz.

Birbirine yakın renkteki tonlarla da mükemmel sonuçlar elde edebilirsiniz. Burada işimize yarayacak olan tek şey gerekli uyumu sağlayabilmektedir. Örneğini görselde görebilirsiniz.

2023 yılında en çok tercih edilen ürünler olarak bunları sıralayabiliriz. Evin odalarına göre modeller değişiklik gösterebilmektedir.

Dekorasyon uyumu açısından kullanabileceğiniz salon perde modellerini aşağıda galeri halinde görebilirsiniz.

Bizlere ulaşmak isterseniz;

Adres: Kocasinan Merkez Mahallesi Gazi Caddesi No:10a Bahçelievler – İST.

Telefon: 02124382112

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir