Dikey Perde

2023 Dikey Perde Modelleri ve Fiyatları

13 Ocak 2023

Bir evin dekorasyonu yapılırken en önemli nokta perdelerdir. Perdelerin evin dekorasyonuna uyumu dekorasyonun da başarısını ortaya koyar. Eviniz için birçok perde modelini seçebilirsiniz. Birbirinden güzel değişik modeller ile evinizi daha modern gösterebilirsiniz. Dikey perde modeli de son zamanların en çok tercih edilen perde modeli olarak karşımıza çıkıyor. Daha çok büyük ve uzun yerlerde tercih edilen dikey perde modelleri hastanelerde, otellerde, okullarda ve umuma açık yerlerde daha çok tercih ediliyor. 2023 yılında ise daha çok desenli olarak da karşımıza çıkıyor. Evlerde de kullanılmaya başlanmasıyla daha çok modelleri merak ediliyor.

Evinizde büyük kocaman bir cam var ise kesinlikle kumaş perdeden daha çok dikey perde tercih etmeniz iyi olacaktır. 2023 dikey perde modelleri ve fiyatları da tercih edilmesi yönünde çok merak edilen konular arasına giriyor. Herkes son çıkan modelleri incelerken bir yandan da bütçesine göre bir seçim yapmak için ince eleyip sık dokuyor. Sizin için hazırladığımız yazıyı okuduktan sonra aklınıza takılan tüm soruların cevaplarını bulacaksınız.

2023 Dikey Perde Modelleri

Son zamanlarda çok tercih edilen bir perde modeli olması sebebiyle dikey perdeler çok gelişme gösterdi ve desenli, renkli, ahşap olarak da karşımıza çıkıyor. Hastane ve okul gibi umuma açık yerlerde daha çok PVC tercih edilirken, iş yerlerinde ise yine ahşap ya da PVC tercihi yapılıyor. Ancak evlerde daha desenli ve renkli dikey perde modelleri tercih ediliyor. Bu da fiyatlarında değişime sebep olabiliyor. Her desenin yada rengin fiyatı da değiyor. Bunu perdenizi diktireceğiniz yer ile görüşebilirsiniz.

Dikey Perde Model Seçimi

Perdelerinizde desenleri ya da renkleri evinizin dekorasyonuna göre tercih edebilirsiniz. Evinizde dekorasyon olarak hangi renkleri yoğun kullandınız bunu kendinize merkez olarak alıp bu renk etrafında dönebilirsiniz. Size başka bir tavsiye olarak ise kesinlikle dekorasyon yaparken bir zıtlık oluşturmanız. Sadece aynı renk tonlarını kullanmak yerine uyumlu farklı bir renk de tercih edebilirsiniz. Desenlerde ise yine perdenizi diktireceğiniz yerdeki desenlere göre bir desen tercih edebilirsiniz. 2023 dikey perde desenleri çok modern ve farklılık gösteriyor. Hepsi birbirinden güzel ve şahane olarak karşımıza çıkıyor. Bu perde modelleri Avrupai tarzda olduğu için de çok modern ve güzel görünüyorlar. İş yerinizde bu perde modelinden tercih edecekseniz eğer yine ahşap ya da PVC tercih edebilirsiniz. Bu sade renkler daha ciddi ve ofis havası kazandıracaktır. Yine de ofisinizin dekorasyonuna göre farklı renkler de tercih edebilirsiniz. Eğer tercih etmek isterseniz farklı desenlerde ve renklerde dikey perde modelinizi yaptıracağınız kişiye söyleyebilirsiniz.

Unutmayın dekorasyon yaparken en son perdeler ya da ilk önce perdeler tercih edilmelidir. Yoksa dekorasyonda bazı şeyler yanlış olabilir. İlk olarak perdeyi seçip dekorasyonu bunun çevresinde oluşturabilirsiniz ya da son olarak dekorasyona göre perdenizi seçebilirsiniz. Bu ikisinden birini tercih edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken sadece perdenizin desenine karar vermek olacak. Artık ödemeye geçebilirsiniz.

2023 Dikey Perde Fiyatları

Genellikle fiyatlar perdenin uzunluğuna göre değişiyor. Seçeceğiniz desen ve renk de yine perdenizin fiyatını değiştiren etmenler arasında yer alıyor. Her pile için belirlenen bir fiyat vardır ve bu fiyat çerçevesinde ne kadar pile gidecekse hesaplama yapılır. Desenli dikey perde fiyatları da bir öçlüde farklılık gösterir. Dikey perde fiyatlarını perdenizi diktireceğiniz kişiyle detaylı olarak görüşebilirsiniz. Camdan alınacak ölçüye göre perdenin fiyatı da değişecek ve desen de perdenin fiyatını değişmesine neden olacaktır. Daha kaliteli malzemeler daha fazla ücret demektir. Perdenizin uzun ömürlü olması için de en kaliteli ürünü tercih etmenizde fayda var.

Yıkanabilir Dikey Perde ürünlerimizi inceleyerek fiyat teklifi de alabilirsiniz.

Aynı zamanda sektörde büyük bir yeniliğe imza attık. Yıkanabilir Zebra Tül Perde modellerimiz ile kullanım açısından büyük bir kolaylık sağladık.

Sizler de Kervan Perde’nin sunduğu hizmetler hakkında bilgi almak ve bize ulaşmak için İLETİŞİM sayfasını kullanabilirsiniz.

Bir önceki yazımızı da aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz.

https://kervanperde.com/blog/stor-perde-temizligi-nasil-yapilir/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir