Yıkanabilir Zebra Tül Perde

Yıkanabilir Zebra Tül Perde Modelleri ve Fiyatları

23 Mayıs 2018

Yıkanabilir Zebra Tül Perde modelleri günümüzde herkes tarafından en çok tercih edilen perde modeli olarak karşımıza çıkıyor. Modern bir görünüm olan zebra tül perdelerin evlerde kullanılması daha yaygın. Eve çok hoş ve modern aynı zamanda da Avrupai bir görünüm kazandıran zebra perdeler çok tercih ediliyor. Zebra tül perde modelleri genel olarak karşımıza zebra desen olarak çıkıyor. Eve giren ışığı istediğiniz kadar ayarlayabilir ve istediğiniz uzunlukta kullanabilirsiniz. Bu perde modelleri ayarlanabilir mekanizması sayesinde sizlere çok güzel kullanım kolaylığı sağlıyor.

Zebra tül perdeler normal tüller gibi kullanılabilir. Sadece sağa ya da sola çekmeniz değil mekanizmadan aşağı yukarı hareketler ile kaldırıp indirmeniz gerekir. Bu sayede de daha modern bir görünüm elde etmiş olursunuz. Zebra tül perdeleri eve güneş ışığını da ne kadar alacağınızı da belirler. Aynı zamanda renkli tüller de mevcuttur. Desenli isteyen kişiler için de yine bu tül perde modellerinde desen de bulunuyor. Ancak bu istediğiniz ekstralara göre fiyatlarda da bir değişme olabilir. Genelde perdenin uzunluğuna göre fiyat verilir ve ona göre işlemler gerçekleştirilir. Çok fazla bir maliyet gerektirmez ve evinize, ofisinize ya da nerede kullanacaksanız çok hoş bir görünüm kazandırır. Dekorasyonunuzu tamamlayan en güzel parça olabilir diyebiliriz.

Zebra Tül Perdelerde yıkama işlemi

Yıkanabilir zebra tül perdelerin temizliği oldukça kolaydır. Mekanizmayı bozmadan çok basit bir şekilde evinizde kendiniz yıkayabilirsiniz. Günümüzde güneş ışığı ile kendi kendini temizleyebilen zebra perdeler de mevcut. Yıkanabilir zebra tül modellerimiz için tıklayınız. Dediğimiz gibi bu perdelere olan yoğun ilgi ve trendlerde olması perdenin çok gelişmesine ve çeşitlerinin de çoğalmasına sebep oldu. Bu sayede herkes için kullanım kolaylığı sağlanırken aynı zamanda desenlerde de farklılık sağlandı. Yıkanma işlemini perdenizi sökmeden de yapabilirsiniz. Yerinde hiç bozmadan silebilirsiniz. Sadece suyunuzun ılık olmasına dikkat etmeniz yeterli olacaktır. Bunun dışında ise mekanizmayı döküp balonda ya da banyoda yıkamanızda mümkün. Daha sonra mekanizmayı aynı şekilde takabilirsiniz. Mekanizmayı bozmak gibi bir derdiniz olmasın mekanizmada kolay ayarlanabilen ve kullanımı basit bir dizeden oluşuyor. Yıkanabilir zebra tül perdeleri böylelikle temizleniyor ve siz de modern görünümün tadını çıkartmış oluyorsunuz.

Zebra Tül Perde Fiyatları

Zebra tül perde fiyatları genel olarak farklılık göstermektedir. Evinizdeki ya da kullanacağınız yerdeki camın büyüklüğüne göre bir fiyat biçilir. Aynı zamanda da ürünün kalitesi de fiyatı belirleyen en önemli unsurdur. Çok trend olan bu perde modeli beraberinde kaliteli olmayan ürünlerinde piyasaya sürülmesine sebebiyet vermiştir. Bu sebeple de daha az maliyete perdelerinizi  diktirmek isterken kalitesiz ve en kısa sürede arza çıkartacak bir perde diktirmeyin. En kaliteli ürünleri tercih etmeye özen gösterin ve perdecinizden bu konuda teyit alın. Her yerde satılan zebra tül perdelerden aldığınız taktirde kısa sürede yıpranır ve verdiğiniz para sadece kayıp olacaktır. Bu sebeple de kaliteli bir perde diktirmek daha akıllı bir çözüm olacaktır. Camın ölçüsü alındıktan sonra uzunluğu da belirlenir her bir zebranın belirli bir uzunluğu vardır bu uzunluğa eşit olacak şekilde bir mekanizma ayarlanır ve aşağı yukarı hareketi de kurulur. Siz de modern bir dekorasyon ile keyifli vakitler geçirirsiniz.

Zebra Tül Perde nerelerde kullanılır?

Zebra tül perde genel olarak ofislerde ve hastanelerde, otellerde kullanılan bir perde modeliydi. Artık günümüzde evlerde de zebra tül perdeler kullanılıyor. Daha farklı bir hava kazandıran zebra tül perdeler çocuk odaları için önerilen bir perde modeli değildir. Mutfak ve salonda en çok kullanım tercihi olan bir perde modelidir. Çocukların ayarlayıp açıp kapatabileceği bir mekanizma olmadığı için bozulabilir ve perde zarar görebilir. Tam açılıp kapanan mekanizma sayesinde yatak odası için de pek uygun olmayan perde modelidir. Ancak yine de dekorasyonu uyum saplıyor ise kişiye bağlı olarak isteyenler bu alanlarda da kullanabilir. Daha çok modern görünümü ve ferahlatıcı etkisi ile salonlarda kullanılmaktadır. Siz de zebra tül perdenizi nerede isterseniz dekorasyonunuza uygun olarak gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Not: Yıkama işlemi gerçekten bilinçli ve doğru bir şekilde gerçekleştirilmelidir. Aksi halde yapacağınız işlemlerde mekanizmaya zarar verebilir ve daha büyük zararlara yol açabilirsiniz.

İmal ettiğimiz ürünler arasında yer alan yıkanabilir zebra tül perde modellerini için hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Hizmetlerimiz için tıklayınız

Yıkanabilir Zebra Tül perde hakkında daha fazla detaylı bilgi için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir